«Ο συνεργάτης επικοινωνίας του σήμερα, καλείται να χτίσει το προφίλ του brand ολοκληρωμένα.»

Στη Superfy® καλύπτουμε όλες τις ανάγκες για ολιστική υποστήριξη επικοινωνίας, με:

– Υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του branding (naming, logo, packaging, web design) αλλά και της επικοινωνίας (TV campaigns, radio campaigns, social media and online advertising)

– Σταθερή και long term συνεργασία με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου

– Συμβουλευτική σε ολοκληρωμένο επίπεδο λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο κοινωνικών, πολιτικών, διεθνών εξελίξεων, του δυναμικού exposure των brands στα social media και της σημασίας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

– Άρτιο δημιουργικό διεθνών προδιαγραφών.

Τι προσφέρουμε

Στρατηγική

Για μια αποτελεσματική επικοινωνία απαιτείται μια στρατηγική διαδικασία που ευθυγραμμίζει το brand με τους στόχους του, του προσθέτει αξία και το τοποθετεί σ’ έναν δρόμο προς την επιτυχία. Μαζί σας δημιουργούμε τους δρόμους που θα κάνουν τους πελάτες να συνδεθούν με το brand σας και να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Branding

Ένα brand είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό λογότυπο. Είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί, μια φιλοσοφία, ένα σύνολο ενεργειών, μηνυμάτων. Αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε το όραμά σας σε μια ισχυρή ταυτότητα που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στο κοινό σας και να ενθαρρύνουμε την αφοσίωση του.

Διαφήμιση

H διαφήμιση μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης που αιχμαλωτίζει την καρδιά και το μυαλό αφήνοντας ένα δυνατό αντίκτυπο, γιατί υπερβαίνει την πώληση προϊόντων. Στην Superfy® φροντίζουμε κάθε brand να έχει ένα δικό του επικοινωνιακό και εικαστικό σύμπαν, να ξεχωρίζει ανάμεσα στα ανταγωνιστικά brands και να αποδίδει εμπορικά.

Digital

Ο νέος ψηφιακός κόσμος είναι ένας καμβάς που προσφέρεται για δημιουργικότητα και καινοτομία. Αυτά συνδυάζουμε για να δημιουργήσουμε ψηφιακές εμπειρίες με επίκεντρο τον χρήστη. Από το σχεδιασμό ιστοσελίδων έως τις διαδραστικές επαφές, δεσμευόμαστε να αναδείξουμε το brand σας στο ψηφιακό τοπίο.

Storytelling

Με τη δημιουργία ενός «αφηγήματος», τα brands επικοινωνούν και μοιράζονται τις αξίες τους ώστε να εμπνεύσουν. Η αφήγηση είναι η καρδιά της ανθρώπινης σύνδεσης, που ξεπερνά χρόνο και πολιτισμό. Μια ξεχωριστή ιστορία προκαλεί συναισθήματα και πυροδοτεί την περιέργεια του κοινού.

Οι συνεργάτες μας

Novacel
Syndesmos
Volton
Goodyear
Aluminco
Novartis
Sendo
Agricult
Novacel
Syndesmos
Volton
Goodyear
Aluminco
Novartis
Sendo
Agricult