Καλώς ήρθατε!

Η Superfy® είναι ένα διεθνώς βραβευμένο boutique agency ολιστικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε το 2019.

“Brands deserve better”

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε άρτιες, δημιουργικές υπηρεσίες επικοινωνίας και να βελτιώνουμε (superfy) brands ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στην Superfy® η αρτιότητα και η αποτελεσματικότητα δημιουργούν το καλύτερο “peace of mind” περιβάλλον που αξίζει σε ένα brand σήμερα.

Μερικά πρόσφατα projects

Τι προσφέρουμε

Στρατηγική

Για μια αποτελεσματική επικοινωνία απαιτείται μια στρατηγική διαδικασία που ευθυγραμμίζει το brand με τους στόχους του, του προσθέτει αξία και το τοποθετεί σ’ έναν δρόμο προς την επιτυχία. Μαζί σας δημιουργούμε τους δρόμους που θα κάνουν τους πελάτες να συνδεθούν με το brand σας και να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Branding

Ένα brand είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό λογότυπο. Είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί, μια φιλοσοφία, ένα σύνολο ενεργειών, μηνυμάτων. Αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε το όραμά σας σε μια ισχυρή ταυτότητα που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στο κοινό σας και να ενθαρρύνουμε την αφοσίωση του.

Διαφήμιση

H διαφήμιση μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης που αιχμαλωτίζει την καρδιά και το μυαλό αφήνοντας ένα δυνατό αντίκτυπο, γιατί υπερβαίνει την πώληση προϊόντων. Στην Superfy® φροντίζουμε κάθε brand να έχει ένα δικό του επικοινωνιακό και εικαστικό σύμπαν, να ξεχωρίζει ανάμεσα στα ανταγωνιστικά brands και να αποδίδει εμπορικά.

Digital

Ο νέος ψηφιακός κόσμος είναι ένας καμβάς που προσφέρεται για δημιουργικότητα και καινοτομία. Αυτά συνδυάζουμε για να δημιουργήσουμε ψηφιακές εμπειρίες με επίκεντρο τον χρήστη. Από το σχεδιασμό ιστοσελίδων έως τις διαδραστικές επαφές, δεσμευόμαστε να αναδείξουμε το brand σας στο ψηφιακό τοπίο.

Storytelling

Με τη δημιουργία ενός «αφηγήματος», τα brands επικοινωνούν και μοιράζονται τις αξίες τους ώστε να εμπνεύσουν. Η αφήγηση είναι η καρδιά της ανθρώπινης σύνδεσης, που ξεπερνά χρόνο και πολιτισμό. Μια ξεχωριστή ιστορία προκαλεί συναισθήματα και πυροδοτεί την περιέργεια του κοινού.

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, κάθε χώρου και μαζί δημιουργούμε αξία και αποτελέσματα για το brand.

Novacel
Syndesmos
Volton
Goodyear
Aluminco
Novartis
Sendo
Agricult
Novacel
Syndesmos
Volton
Goodyear
Aluminco
Novartis
Sendo
Agricult

Ετοιμάζετε ένα νέο brand;
Αξίζει το προϊόν σας κάτι καλύτερο;
Ας μιλήσουμε!